Amanda 2019-04-17T15:15:36+00:00

Kundalini yoga- og meditationslærer

Amanda Nørgaard

Jeg underviser i Kundalini As Taught By Yogi Bhajan, og studerer på RA MA Institute for Applied Yogic Science and Technology under Guru Jagat, Harijiwan og Gurujas. Jeg er dedikeret til frigørelsen og healingen af Selvet og Det Kollektive, og til integrationen af dette i det moderne liv, og derfor er jeg en engageret elev og lærer af Kundalini Teknologien, som er den hurtigstarbejdende yoga form, hvilket gør det til et stærkt og dybt selv-healingsværktøj da man på meget kort tid vil opleve at man udvikler sig og vokser sig stærkere, fysisk såvel som mentalt og spirituelt.

Kundalini Yoga bliver også kaldt Yoga of Awareness. Vi arbejder med yogaøvelser, mantraer, pranayam og meditation i alle timerne. Jeg har haft en stærk tilknytning til Kundalini siden 2012, og jeg begyndte min Teachers Training Level 1 i Januar 2019. Kundalini er den livsenergi vi alle besidder. Helt praktisk, sidder den i starten af rygsøjlen. Den bliver vækket til live igennem yogaøvelser, mantraer, vejrtrækningsøvelser og meditation. Den rejser sig bliver vi forbundet til vores dybeste og sandeste selv, og derved også vores højeste potentiale og reneste energi.

Kundalini Yoga og Meditation er for alle aldre, baggrunde og “levels” – Come as you are and leave more as you are. Så, om du søger en fysisk, mental eller spirituel healing eller at få mere energi og glæde i hverdagen er Kundalini en fantastisk livsændrende praksis. Alle timer foregår på engelsk / All classes are taught in english.

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING