Tantra massage 2018-11-21T13:30:58+00:00

TANTRA MASSAGE

Tantra massage for kvinder er en helkrops olie massage, der kærligt vækker kvindens krop gennem en sensuel, afslappende massage.
Formålet er at give kvinden en oplevelse af at kunne slappe helt af og give sig hen i tryghed og derigennem mærke sig selv og åbne for sin femininitet. Massagen vil være meget kærlig og empatisk og hjælpe kvinden til at nyde sig selv, føle selvaccept og lære sig selv at kende på en dybere mere hel måde, der inkluderer hendes krop, følelser, seksualitet og sjæl.

Massagen kan hjælpe kvinden med at åbne op for sin sensualitet, femininitet, få større kontakt med sin krop og lære dens muligheder at kende. Derudover kan den hjælpe hende med at forløse spændinger og blokeringer og åbne for hendes seksuelle og spirituelle potentiale.

Massagen er en helkrops massage hvor massøren, Celestine, hovedsageligt bruger hænderne. I den sidste del af massagen, er det muligt for kvinden at få yoni massage/indre vagina massage, der er en meget rolig, afspændende healings massage, der hjælper kvinden med at frigive blokeringer og spændinger. Massagen har en terapeutisk virkning og får kvinden til at lære sig selv at kende, heale gamle blokeringer og vække hendes energier. Det er fuldstændig frivilligt om kvinden ønsker yoni massagen!

Tantra Massage København

Celestine Andersen, som er tantra massør, tilbyder en samtale, inden massage, hvor kvinden har mulighed for at fortælle om sig selv og udtrykke hvad hun ønsker at opleve og lære ud af den tantriske massage. Samtalen er en måde at få det fulde udbytte ud af massagen, da massøren så kan skræddersy et personligt forløb til den enkelte, enten over en eller flere sessioner, hvor kvinden i samarbejde med massøren vil starte en guidet proces til at opnå det ønskede resultat. Samtalen er et tilbud, men er ikke obligatorisk.

Tantra massagen varer enten 1,5 time til 1800 kr eller 2 timer og koster 2200 kr.

Derudover er der afsat ½ time til samtale inkl. prisen.

Book en session og læs mere om Celestine Andersen