Japansk Lifting 2019-09-09T15:46:45+00:00

JAPANSK LIFTING

Japansk lifting, er en ansigtsbehandling som ikke er helt lige som de andre.  Det er en fantastisk afstressende behandling hvor du ligger og slapper af i en times tid, under et varmt tæppe & bare tager imod, imens den blide musik spiller i baggrunden.  Jeg er altid nærværende for at tage mig kærligt af dig & sørger for du forlader briksen afslappet og veltilpas. De fleste af mine klienter kan ikke undgå at falde i søvn under behandlingen, da den er så omhyggeligt skræddersyet. Og jeg kan ikke lade være med at heale imens jeg udfører behandlingen, så det er lidt to-i-en. 

Du vil opleve et ansigtsløft, kreeret af mine blide kyndige hænder, hvor jeg bruger milde, økologiske, naturlige produkter. Behandlingen giver dit ansigt en friskere glød, har god effekt på at mindske rynker og afspænder dit ansigt på en helt unik måde, uden kirurgi eller nåle. 

Japansk lifting er en ny metode indenfor ansigtsløft, udviklet i Japan som benytter de nyeste hud-og vævsopstrammende teknikker. I løbet af behandlingen vil du opleve en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Du vil desuden få en skøn fod og underbensmassage, ansigtsmasker, massage af skulder/nakke og hovedbund + en masse andre lækre ting. Jeg er selv imponeret over hvor meget man kan nå igennem på en time, uden at det er stressende!

Jeg benytter primært naturlige og økologiske produkter, heriblandt en hybenrosekerneolie ved ansigtsmassagen. Den går ind og understøtter behandlingen da den er regenererende og genopbyggende, alt imens den tilfører huden fugt og næring. Den har et stort indhold af antioxidanter og fedtsyrer som gør den effektiv og mild på samme tid. Og så er duften fantastisk! 

Jeg anbefaler behandlingen til:

Alle der har brug for en pause fra hverdagens trummerum. Både mænd, kvinder og børn vil nyde godt af behandlingen. 

Personer med hyppig hovedpine

Personer med stress eller tendens dertil 

Dig som har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra

Du som er hudsulten og har brug for nærhed

Personer med lyst til at reducere fine linjer, rynker og/eller mørke plamager i ansigtet, som ikke ønsker en smertefuld behandling 

Ved et mere intenst forløb med flere behandlinger over kort tid, kan vi gå ind og aktivt arbejde med at reducere rynker og linjer og mørke plamager. Tag gerne kontakt og hør hvad jeg kan tilbyde dig. 

En standard Japansk Lifting varer ca. 1 time og koster 495 kr.

Du kan læse mere på min hjemmeside www.SimoneLotuz.com hvor du også finder kontaktinfo til bookinger.

Jeg har lokale i Soulfitness mandag og fredag i tidsrummet 10-21. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig & endnu mere til at forkæle dig. 

Læs mere om behandleren
Gratis træning uden binding