Healing 2018-11-21T14:17:58+00:00

HEALING

En healings-session foregår på den måde, at vi først taler om, hvilke emner du godt kunne tænke dig at få hjælp til at arbejde med. Det kan være alt fra fysiske problemer til udfordrende følelsesmæssige situationer, som stress og sorg som har sat sig i din krop og nu skaber blokeringer i din nuværende livssituation, så du ikke kan udleve dit fulde potentiale.

Selve Healingen foregår på en briks, hvor du ligger behageligt, fuldt påklædt og med et tæppe over dig, hvis du ønsker det. Healing er en meget blid, mild og kærlig form for behandling.

Healeren lægger sine hænder på din krop, der hvor healeren kan mærke, at der er brug for det. Derefter vil der strømme healende energi gennem healerens hænder til din krop.

Healing København

Reaktionerne på healing er meget forskellige. Nogen oplever dyb afslapning, andre får kontakt til en masse følelser. Nogen føler sig også utrolig opløftet og let. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at reagere på.

Efter at have fået healing, er det dog normalt at være træt. Det er derfor en god idé at tage den med ro resten af dagen. Det er også vigtigt at drikke rigeligt med vand, for at hjælpe kroppen med udrensning af gamle affaldsstoffer.

Book en healing ved en af vores healere.