Astrologi 2019-08-15T13:03:35+00:00

ESOTERISK ASTROLOGI

Den esoteriske astrologi er et fantastisk redskab til dig, der gerne vil forstå dig selv og dit liv på et dybere plan. Det er til dig, der er sulten på et større perspektiv og som søger en dybere mening med hvorfor du er her i netop denne inkarnation.

Jeg, Manookah Soffiah,  tilbyder derfor astrologiske sessioner med fokus på dit spirituelle potentiale og udviklingsmuligheder i dette liv. Sessionen vil tage udgangspunkt i dit personlige fødselshoroskop og kan udfolde sig forskelligt alt efter, hvor du er og hvilke beskeder, jeg fornemmer, du har brug for.

At få indsigt i dit unikke mønster af planeter, huse og tegn på det tidspunkt, du blev født, kan vække en dyb hukommelse og skabe mening i gentagne situationer fra dit liv, der ellers har syntes meningsløse. Samtidig kan horoskopet fortælle dig om karma fra tidligere inkarnationer, som kan give en hel anden fornemmelse af hvem du er og hvad der, set i et større perspektiv, er på spil i dit liv.

En af mine fornemmeste opgaver i dette liv, er at se igennem de mange lag af masker vi alle bærer – at se din essens – så du også kan begynde at se dig selv og være den, det altid var meningen, du skulle være…

Mine sessioner foregår på Frederiksberg alle ugens dage og om fredagen i Soul Fitness og koster 1150 kr for 90 min. Har du spørgsmål eller vil booke en session, er du altid velkommen til at kontakte mig på info@essentialliving.dk eller 23741331. Se mere på: www.essentialliving.dk

Ønsker du at blive klogere på Manookah som er astrolog og spirituel psykoterapeut, kan du læse mere om hende her.

Gratis træning uden binding